tingelingeling.blogg.se

sommaren hittintills har varit väldigt upp och ner

Publicerad 2015-07-11 20:27:01 i Allmänt,

Hej alla !
har varit lite si sådär på sista tiden eller månaden rättaresagt .
I slutet på Juni fick vi påhälsning i vårt garage där försvann lite grejer och bla tjejernas crossar som dom var väldigt förtjusta i .
Helt otroligt att så fräckt vrida till garrageporten och rulla ut 3 st och lite andra grejer .
Då vi märkte det skrev jag på fb om det och det tog inte lång tid innan vi fick napp på en av dom ,körde dit och det var en av våra som så fint hade gömts under granris för att sedan hämtas upp .
De andra 2 är fortfarande borta och försäkringen hos folksam gills inte när det gäller crosscycklar helt sjukt då man alla år betalt hem och villa försäkring och trott att när dom är inlåsta i ett garage och låsta så ska försäkringen gälla ,otroligt besviken på folksam och funderar på att flytta försäkringen till ett annat bolag för att visa mitt missnöje .
Sen åkte vi iväg några underbara dagar till öland med den lilla tjejens gudföräldrar ,dom var redan på plats och i 5 dagar fick vi det mest fantastiska sommarväder ,borgholmslott fick ett besök ,lite knepigt att gå där inne när man inte ser särskilt bra och trapporna upp var bedrövliga ,tanken var att krypa upp och kasa på baken ner .
Vi åkte också iväg till några raukar på den norra sidan av ön även där är det stört omöjligt att förflytta sig på ett normalt sätt så jag satte mig ner med fikakorgen och näsan mot havet och solen för att få lite färg på nosen .
Det blev en del strandhäng med och så började jag bygga sandslott med småtjejerna som tröttnade rätt snabbt så även jag fick ge upp så det inte såg dumt ut ..Ett dopp blev det med bland de andra pingbinerna för det är en överdrift att vattnet var varmt brrr men avsvalkande inget snack om den saken ,när man känner hur ont det gör i skelettet från fötterna upp till huvudet boede man snabbt inse att man är nog rätt dum som plågar sig själv på ett sådant sätt ..
Söndagen var den varmaste dagen och hemfärd en bil med ac är inte alls dumt och när man öppnade bildörren hemma kom en vägg mot en av värme ,in och lasta av för att hämta qarma hos en vän och snabbt som tusan hem för att slänga sig i poolen som höll hela 29.7 gr så gött och en öl till det här snackar vi värme i vattnet ..
Idag fyller även pappa år och ett stort grattis till dig och många pussar och välkommen in i pensionärsgänget ha ha .
Mer kan jag inte komma på minnet sviker en gammal människa pust inte lätt att vara 44 år ..
så här har det varit hos oss hoppas det varit bra hos er /claudia 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela